På grund af Covid-19, er dette arrangement udformet som en hybridkonference.

Det betyder, at nogle oplægsholdere og nogle deltagere er fysisk til stede i salen mens andre er med online via Zoom.

Derfor er Zoom “knudepunktet” og selvom du herunder kan se live videostream fra de to dage, så skal du registrere dig som deltager i Zoom på følgende link for at deltage aktivt i de workgroups (også kaldet “breakout-sesions) der køres flere gange både tirsdag og onsdag.

Det foregår i 2 omgange. Først skal du gå ind på disse to links for at registrere dig:

Du får den bedste oplevelse ved at bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Firefox eller Apple Safari i nyeste opdateringer. Sidder du med en ældre Internet Explorer, kan vi ikke garantere at det fungerer.

Derpå får du to emails med login / pinkode som du skal bruge for at få adgang på dagen. Når du kommer ind, rammer du først “lobbyen”, hvor vi skal godkende at du kommer ind.

Teknisk support

Har I problemer med at komme på Zoom, så sidder Pia og Bente klar ved telefonen og kan assistere jer:

Pia Dreyer: 61677490

Bente Høy: 21268446

Vigtigt: for at alle får den bedste oplevelse og færrest udfordringer med teknikken, er det vigtigt at du opretter en brugerprofil til Zoom, hvis du ikke allerede har én. Det er så den profil, du skal bruge til at registrere dig med på eventen. Du vil få langt den bedste løsning hvis du henter Zoom programmet / appen frem for kun at benytte onlineversionen i din browser.