StreamCloud DEMO

Dette er en demonstration af et videoarkiv for den fiktive virksomhed, Blue Cyber Cow, som har specialiseret sig i lokationsbaseret teknologi til tracking og adfærdsmæssig dataindsamling fra fritgående industrikvæg. Deres kunder er landmænd, konsulenter, dyrlæger, forskere og dyreorganisationer. Vi antager at Blue Cyber Cow har brug for 4 områder af deres arkiv:
DEMO

Mette Nielsen

HR chef
Indslusning af kolleger: Har et månedligt webinar med 4 lektioner til indslusning af nye medarbejdere og de 4 lektioner evalueres med en test, som udskriver et diplom til alle, der gennemfører med mere end 90% rigtige. Det er vigtigt at disse ses i fast rækkefølge og at det ikke er muligt at springe noget over. Hver video har en vedhæftet PowerPoint, der SKAL downloades og gennemlæses af den nye kollega.

Michael Tjellesen

Salgschef
Personalemotivation: Livestreamer en ugentlig “peptalk” til hele salgsorganisationen. Disse skal være tilgængelige både live og “on demand” til de, der ikke kunne se med live. Det skal være muligt at skrive sammen og stille spørgsmål både live og efterfølgende.

Thorstein Hausgeir

Intern supporter
IT-support / FAQ: Sidder i den interne partner-support og han har ansvaret for at vedligeholde en FAQ / knowledge base med over 500 korte videoer med instruktion til virksomhedens partnere. På grund af konfidentialiteten er det KUN muligt at få adgang til denne del af arkivet via invitationskoder, som kun kan bruges én gang og kun i 30 dage pr. invitation.

Cilie Merchardt

Bestyrelsesformand
Bestyrelsesmøder: Hun har brug for at virksomhedens bestyrelse kan holde videokonferencer med virkelig høj sikkerhedsniveau på grund af fortroligheden. Af hensyn til bestyrelsesmedlemmernes tid og transport, skal det være muligt at deltage udefra via krypteret videoopkald. Videoernes generelle tilgængelighed skal udløbe automatisk ved slutningen af hvert kvartal men stadig være tilgængelig for bestyrelsesformanden.