StreamCloud 3.0 er netop lanceret

StreamCloud er ProSonas’ køreklare, alt-i-én platform til livestreaming af events. Vi har gennem 8 år udviklet løsningen fra bunden og har i dag lanceret version 3.0.


Opgradering til 3.0

Videokonference – nu med scheduling

StreamCloud har to typer videokonference indbygget. Dels en traditionel videosamtale, hvor man kan holde virtuelle møder med både video, lyd og skærmdeling, hvor vores server kan håndtere helt op til 200 deltagere (!) og dels vores mulighed for at udefrakommende oplægsholdere kan gennemføre deres præsentation på eksempelvis en konference virtuelt.

Et meget stort problem i Microsoft Teams, Zoom, Skype, Google Meet og lign. er at der kun er meget (hvis overhovedet nogen) begrænset mulighed for at lave en schedulering af videosamtaler / virtuelle møder. Hvis man har en event (såsom 17 jobsamtaler eller 5 videobaserede lægekonsultationer) har man hidtil skullet oprette disse løbende – dvs. oprette links / invitationer “as you go” og det kan være enormt stressende og medfører mange fejl hvor noget pludselig ikke virker og så bliver man stresset af det.

Paralelle sessions

Det er nu muligt at køre flere “spor” af videokonferencer, såsom hvis du har en række jobinterviews via video, som skal deles med 3 fra jeres HR-afdeling. Vores server kan håndtere op til 10 sideløbende “spor” af videosamtaler.

Scheduling af virtuelle møder / videochats

En nyhed, vi er meget stolte af at lancere i StreamCloud 3.0 er muligheden for at schedulere – altså at kunne forberede en mængde opkald forud. Hver videosamtale oprettes på forhånd og kan derfor let testes og deles med de relevante deltagere.

Pretty URLs

En anden nyhed er muligheden for at lave “pretty URLs”, som man kalder det. Dvs. et link til en videokonference kan have modtagerens navn i.

Case: Danske Bank livestreamer investor relations event og ved at der efterfølgende er Q&A session med 4 journalister fra danske medier. Forud for dette opretter man så videosamtalerne med tid og navn, såsom:

TIDLINK
10.15 til 10.23streamcloud.dk/danskebank/borsendk-martin-jensen
10.25 til 10.33streamcloud.dk/danskebank/jp-solveig-hansson
10.35 til 10.43streamcloud.dk/danskebank/dr-p1-penge-niels-mosvig
10.45 til 10.53streamcloud.dk/danskebank/tv2news-bernt-hartwig

Teams-integration

Vi har nu også mulighed for at streame direkte ind i jeres Microsoft Teams. Det betyder at funktionaliteter fra Teams er tilgængelige for streamen, såsom adgangskontrol / invitationer, kommentarer/likes, delinger etc.

360 grader / virtual reality

StreamCloud kan nu også streame i virtual reality (360 grader) så seerne kan panorere synsfeltet rundt og se det, de ønsker. Det er rigtig engagerende til eks. koncerter og sport.

Fallback netværksbackup

For at sikre afviklingen af en livestream endnu mere, har vi tilføjet 4G mobilbredbånd som automatisk fallback – se mere i artiklen om sikring af netværksforbindelse til livestreaming her.

Gratis opgradering for alle kunder

Opdateringen er gratis for alle eksisterende kunder, så nye funktioner er øjeblikkeligt tilgængelig for både nuværende og, selvfølgelig, nye / kommende kunder.

[gravityform id="1"]

Artikler om tilsvarende emne

Changelog

StreamCloud er ProSonas’ særligt udviklede streamingplatform. På denne side holder vi vores kunderne løbende ajour med nye funktioner og forbedringer. Vil du prøve StreamCloud ?…

Kommentarer