Livestreaming af dimission

Gymnasierne og studenterne har været spændt til bristepunktet for at få klarhed om, hvordan de kunne afholde deres dimission, studenterfester, studenterkørsel mv. og nu da vi endelig har fået regeringens instrukser, kan arbejdet gå i gang.

Du skal være lynhurtig!

Tag en snak med os på telefonen eller send os en email og hørom netop JERES dato stadig er ledig!

Med de nuværende restriktioner, åbner det mulighed for at dimissionerne kan gennemføres med live videoproduktion, som så streames ud til forældre, bedsteforældre, venner og bekendte.

Derfor er der rift om mulighederne, men hos ProSonas StreamCloud har vi udstyr og mandskab nok til at lave 6 sideløbende videoproduktioner live.

Hvordan live streamer vi en studenterdimission?

Helt lavpraktisk, så er vores løsning fuldstændig køreklar. Vi er selvkørende på dagen og har ikke brug for at involvere jer i alt muligt teknisk eller praktisk og I har jo givet vis også selv mange bolde i luften, så det er det perfekte match!

Vi kommer typisk ud 2 timer før dimissionen starter på et gymnasium og stiller udstyr op, tilkobler os jeres netværk og laver en kvalitetssikring af billeder og lyd.

Undervejs producerer vi sådan at vi typisk har 3 kameraer (afhængig af behov, som beskrevet herunder i pakkeløsningerne):

  1. kamera viser et vidvinkel-skud med overblik på scenen
  2. kamera er bemandet og zoomer ind på talerne, sangerne og naturligvis hovedpersonerne, de enkelte studenter, når det er deres tur til at modtage eks. eksamensbeviset og håndtrykket fra rektor …. nåh nej :)

Vi sørger også for at optage lyden og streamer så det hele som en flot, professionel videoproduktion ud på vores private videoserver.

Vi kan sagtens broadcaste det ud på Facebook, YouTube og lign. men af hensyn til tilsagn fra eleverne, har mange valgt kun at streame det til vores interne server. Den er nemlig kun tilgængelig for dem, der har fået et krypteret link som invitation, typisk sendt fra skolen til de studerende på intranet.

Hvad koster livestreaming af gymnasiets dimissionsfest?

Tradionelt set kan live videoproduktion være meget skræddersyet og svær at “slynge” en pris ud på men i det her tilfælde er det næsten en “skabelonopgave” fordi vi kan gentage den på så mange gymnasier. Derfor har vi samlet to pakkeløsninger – en grundlæggende og en udvidet:

Grundpakken 8.995,- plus kørsel

  • Den simple og billigste løsning består af ét bemandet kamera, som både bruges til fuldt overblik og til at zoome ind/ud.
  • Det er ikke lige så “fancy” som Guldpakken men gør det stadig muligt for de interesserede at se og høre, hvad der foregår.
  • Grundpakken kan ses live men ikke efterfølgende – når eventen er ovre, slutter livestreamen.

Guldpakken 14.995 kr. plus kørsel

  • Den bedste løsning er guldpakken
  • Dels fordi den har flere kameraer / kameravinkler
  • Og dels har denne løsning hørbart bedre lyd fordi vi bruger skolens lydanlæg og/eller vores egne mikrofoner til at optage med i højere kvalitet end grundpakken.
  • Streamen er tilgængelig i videoarkivet i 8 dage efter eventen
  • Det er muligt at downloade optagelserne, hvis forældre eller de studerende vil have den til “scrapbogen”
Hvor kan vi live streame fra ?

ProSonas arbejder i hele Danmark og vi har allerede nu bookninger på webcast / livestreams fra dimissioner på gymnasier med studenter i København, Aarhus, Aalborg, Odense, Esbjerg, Vejle, Sønderborg, Kolding og flere andre steder.

Streaming af dimission – sådan bestiller du

Den HELT store udfordring lige nu er udbud og efterspørgsel – næsten alle gymnasier har valgt én af 3-4 populære datoer, såsom 26. juni.