[“INJECTOR”]

Vi kalder vores løsning for StreamCloud Injctr

Livestreaming af en event har typisk fokus på at de udøvende (oplægsholdere, ordstyrere, bestyrelsesmedlemmer, undervisere og lign.) er fysisk til stede i lokalet og at streamen så er tilgængelig for DELTAGERE, der er placeret forskellige steder, geografisk.

Har du en event med behov for at en eller flere af de UDØVENDE deltagere kan medvirke “udefra”, såsom en oplægsholder fra et andet land, så har StreamCloud en rigtig god, stabil og brugervenlig løsning på dette.

Sådan fungerer StreamCloud Injctr

Hvis du har brug for at en underviser, en ekspert, en bestyrelsesformand, en award-modtager eller lign. skal kunne medvirke “ind over” livestreamen, så har StreamClouds løsning to “niveauer”, du kan benytte:

Injctr Basic

StreamCloud basic løsning egner sig til situationer, hvor én enkelt person udefra skal kunne “ringe ind” og være med. Man kan se og høre personen og det kræver ingen login, brugerprofil, apps eller installation af software. Vedkommende kan bruge sin computer, smartphone eller tablet og kan derpå give, eksempelvis, sin præsentation til seerne.

Injctr Pro

Har du brug for at flere kan være med og der er flervejs-kommunikation (såsom 8 deltagere i en paneldebat) og/eller at man også kan se fjerndeltagerens slides fra en PowerPoint-præsentation, så er dette muligheder du får i Pro-løsningen. Pro-versionen giver højere kvalitet billede og lyd end basic-versionen.

Hvordan fungerer det i praksis?

Uanset om du har brug for basic eller pro versionen af StreamCloud videokonference, fungerer det sådan her:

  1. Forud for dagen opretter vi “kanaler” til dem, der skal med samt invitationskoder, som I kan sende til de pågældende personer
  2. Disse kanaler integreres i vores videomixer og på dagen “ringer” deltagerne ind via et link og indtaster deres invitationskode
  3. Undervejs i produktionen kan vores produktionsfolk “kalde” disse kanaler ind på lige fod med de kameraer, mikrofoner osv. vi har på stedet

Se evt. vores brugerguide i StreamCloud Helpdesk her.

En stor forskel på StreamClouds videokonferenceløsning “Injctr”og eks. Zoom, Google Meet og Skype / Teams, er at vores løsning ikke indsamler / tracker / overvåger brugerne via cookies og lign. og heller ikke kræver installation af software eller apps. StreamCloud overholder GDPR 100% og indsamler ingen information om brugerne.

Kenneth Lund, Streamingkonsulent – StreamCloud.dk

Vil du vide mere?

Vil du høre mere om StreamCloud Injctr eller se en demo, så kontakt os her! Så kan vi tage en snak om jeres behov og evt. lave et konkret tilbud, I kan arbejde videre med.