Videre til værktøjslinje

Den rigtige netværksopsætning til livestreaming

Det er afgørende vigtigt for livestreaming, at dit netværk er sat rigtigt op.

Dels er der nogle grundlæggende ting, der skal være sat rigtigt op på dit netværk (se vores guide til streaming netværksopsætning her) men særligt hvis vi skal streame lokalt hos dig, er der et par ting mere, du skal tage højde for.

Når netværket ikke egner sig til streaming af video

Vi har netop haft et klassisk eksempel på et netværk, hos en kunde, der spændte ben for vores live streaming af en event.

Kunden havde behov for at få streamet ud til 18 klasseværelser lokalt og derfor er det vigtigt at netværket håndterer disse store datamængder på den mest hensigtsmæssige måde. Det kan du læse mere om i artiklen om unicast, broadcast og multicast i vores helpdesk.

StreamCloud nyhedsmail

  • Hvis du har lyst til at følge vores blog, så kan du tilmelde dig vores mailservice - så får du en notifikation om nyt indhold inden for dit interesseområde. Normalt sender vi kun én samlet oversigt ud til morgenkaffen fredag morgen.

Artikler om tilsvarende emne

Kommentarer