Videre til værktøjslinje

Sådan sælger du adgang til dine videoer med StreamCloud

Tjen penge på dit videoindhold

Med StreamCloud kan du lave et medlemswebsite og sælge dine videoer på medlemsbasis!

Hvad kan StreamCloud ?

Med StreamCloud kan du få en komplet, køreklar løsning til at sælge dit videoindhold online. Eksempelvis hvis du er coach, konsulent, personlig træner, underviser, oplægsholder, diætist, ekspert eller lign.

Hvad koster StreamCloud?

Hvis du gerne vil have et konkret tilbud på en PDF, så skal vi blot bruge de oplysninger (firmanavn, cvr.nr. etc.) du vil have på. Vi kan have arkivet kørende, så du kan modtage indbetalinger i løbet af 48 timer fra du sender videoerne til os.

LOF Holstebro yoga undervisning videoarkiv StreamCloud cover

Yogaundervisning LOF Holstebro

13 apr 20

Pia og Alice fra LOF Holstebro underviser i yoga - se fuld …

0% gennemført
0/7 videoer

Beskyttelse

Upload dine videoer til StreamCloud, ligesom du ville gøre med YouTube, FaceBook og lign. Beskyt dem med den type adgang, du ønsker (tidsbegrænsning, pay-per-view, antal visninger etc.). Arkivet husker hvor seerne kom til, så de let kan fortsætte, hvor de slap.

Betalinger

Vi tilknytter så den betalingsgateway, du vil have – det kan være både Paypal, Stripe osv. – så indbetalingerne går direkte til dig Betalingerne kan være enten éngangsbetaling pr. video eller samlet for alle videoer med pakkerabat eller som løbende abonnement – eks. 75 kr. / md.

Indtægt

Sidst, men ikke mindst, kan systemet sættes op med det, man kalder ”drip feed” – det betyder at man kan ”dryppe” videoerne ud til kunderne over tid, så de ikke betaler et lille beløb én gang, ser alle videoerne på én gang og ikke kommer igen. Drip feed kan eks. være sådan at video 1 er tilgængelig med det samme, video 2 dagen efter / ugen efter osv.

Foredrag
Personlige trænere
Undervisning
Diætister
Eksperter
"Foodies"
Free

7-Eleven kaffeautomater

27 mar 19

Personaletræning i daglig håndtering af kædens nye kaffeautomater. Klargøring, opfyldning og rengøring …

0% gennemført
0/9 videoer
Forudbetalt af Nestlé

Nestlé Nutrition Seminar

14 nov 19

Infant Nutrition Nordic (Norge, Danmark, Sverige og Finland) producerer og sælger modermælkserstatninger, …

0% gennemført
0/7 videoer
Free

Fanø Kommune

17 feb 20

Byrådsmøderne kan genses enten via Fanø kommunes videoarkiv eller YouTube kanal. Ønsker …

0% gennemført
0/31 videoer

StreamCloud nyhedsmail

  • Hvis du har lyst til at følge vores blog, så kan du tilmelde dig vores mailservice - så får du en notifikation om nyt indhold inden for dit interesseområde. Normalt sender vi kun én samlet oversigt ud til morgenkaffen fredag morgen.

Artikler om tilsvarende emne

Kommentarer